luni, 18 noiembrie 2013

Cum si de ce sa pleci la drum

Ok esti intr-un anumit punct al vietii. Gras, abia te misti nu prea te mai intereseaza cum arati. Poate muncesti mult, vii acasa si nu mai vezi decat patul. Asa cum am fost eu, bolnav, nu faceam sport deloc si nu ma interesa nici o cura nimic. Daca nu ai nici o problema cu asta e ok, ramai cum vrei, nu te apuca de slabit doar pentru ca asa vrea altcineva sau ca asa e la moda. Nu tine. daca ai un corp care depune repede, trebuie sa iti schimbi viata. Si nu asa radical, nu sufar tampeniile de gen, de acum incolo nu mai ai voie asta. Bleah ce viata  ? Trebuie sa schimbi lucruile in asa masura incat excesele si chestiile nesanatoase sa fie exceptii sau raritati. tampeniile cu slabeste in nu stiu ce timp scurt cu ceaiuri sau renuntand la mancare sunt prostii. trebuie sa fie ceva sanatos, logic si corect. 
Trebuie sa gasesti cevaul ala pentru care esti dispus sa lupti. Pentru ca POTI. Oricine poate. In viata asta asa plina de insatisfactii si esecuri poti sa ai succes cu tine insuti. Important este sa faci ceva pentru tine.

In momentul in care am primit de la dumnezeu prin terapeutii mei darul de a ma misca liber, primul lucru pe care l-am facut de cand am pus piciorul in sala a fost sa visez. Dupa cateva zile de studiat pe youtube am stabilit ca telul meu este de a ajunge sa fac muscle-up ( tractiune urmata de ridicare deasupra barii), flotare cu picioarele orizontale in aer si cel mai frumos 6-pack :) Greu dar am vrut sa lupt cu mine insumi. N-am stiut in cat timp se va intampla si cum voi ajunge acolo. dar am fost dispus sa lupt pentru mine. 
Asadar primul lucru este sa iti setezi un tel. Nu te presiona cu deadline. NU EXISTA ASA CEVA Important este sa incepi drumul si in fiecare zi sa faci ceva pentru el

Un comentariu: