M-a lovit de curand o idee legata de dovleacul crud si am pus-o in aplicare azi. Se pare ca este plin, plin de multe chestii foarte sanatoase gasiti aici cateva info Are gust ca de alune spre avocado.
Ca sa fie treaba treaba, salata a aratat cam asa:
Dovleac crud taiat cubulete, patrunjel, marar tocate marunt, usturoi taiat feliute, ulei, sos de soia, cimbru, oregano, branza, seminte de canepa ( o noua obsesie de a mea, foarte tari semintele astea http://viataverdeviu.ro/semintele-de-canepa-un-aliment-complet/ ), in , susan alb si susan nergu.
Desi nu avea nevoie, am pregatit si un dressing pe baza de dulceata de chili si hrean pentru ca imi place foarte mult picant :)
Dovleacul se poate taia cu acel aparat de "barbierit" cartofii ( cu 2 lame !) si iese sub forma unor fasii foarte subtiri si delicioase in salata ...
RăspundețiȘtergereMultumesc, o sa incerc !
RăspundețiȘtergere