joi, 1 iunie 2017

Starea de ardere - FAT BURN

Exista multe variante de abordare a slabitului si o gramada de chestii pe net, unele merg, unele nu ... Trebuie sa pui corpul in starea de ardere, asta a fost principiul meu ... Te trezesti dimnineata si faci o inviorare, cateva flotari, genoflexiuni, abdomene. Muschi activi, tonici vor arde grasime pe toata durata zilei. Seara este foarte  important sa faci acelasi lucruri, chiar inainte de masa de seara. Astfel mai obtii un bonus si nu te repezi sa golesti frigiderul. Un somn mai bun, si arzi grasimi in somn.
Nu trebuie sa fie un antrenament dur sau lung, doar cat sa activezi circulatia la nivel muscular.
La sala daca v-ati decis sa faceti sport nu incepeti cu cardio ... Eu nu am facut cardio deloc pentru slabit. Incercati sa lucrati toata musculatura corpului in 3-4 sedinte saptamanale pe acelasi principiu. Cu cat cresteti sau intariti masa musculara cu atat veti avea o stare de ardere mai mare.
Totul pe o rata a inimii cat mai mica ( principiul FAT BURN). Daca esti extra gras cum am fost eu, inima este si asa solicitata daca te apuci de cardio serios nu vei face decat sa o slabesti si mai mult.  Iar ultimele studii in domeniu arata ca este foarte greu sa pierzi grasime la antrenamentul cardio exclusiv. In plus poti sa te ranesti usor la articulatii si coloana.
Corpul are un mecanism de autoaparare de aceea trebuie umblat usor cu schimbarile, ca si cum ar fi natural fara stres.
Combinat cu un regim alimentar sanatos,3-5 mese pe zi fara faina alba si zahar procesat, cu apa bauta corect este imposibil sa nu slabesti putin cate putin. Muschi activi + alimentatie curata ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu