joi, 16 ianuarie 2014

DETOXIFIERE

Sunt mai multe tipuri de detoxifieri, sange, ficat dar nu o sa intru in aceste pentru ca vreau sa ma refer la cea de colon. 

Daca esti gras asa cum am fost eu si ai o burta cat toate zilele, sa nu crezi ca acolo ai aer sau ca stomacul tau e atat de mare. Da ai ghicit, o parte din forma ta rubensiana se datoreaza intestinelor incarcate cu porcariile pe care le-ai bagat in tine de-a lungul timpului. Asa ca este o ideea buna pe care eu am incercat-o si a dat roade pentru ca am scapat de niste kilograme mai repede. Asa scade si burta si cu intestine mai eliberate toata digestia merge mult, mult mai bine, din motive evidente. 
Am incercat colon help, dupa mine este o porcarie. Am luat pana la urma tot ceva natural sub forma de capsule, mult mai mic cantitativ dar eficient. Foarte eficient. Dar atentie multa sa beti apa minim 2 litri pe zi cand faceti detoxifierea. Incepeti cateva zile cu jumatate din ce se recomanda in prospect. 
Trebuie inceput dupa ce faceti apa plata principala bautura din viata voastra si dupa ce incepeti noua ordine alimentara. degeaba faci detoxifiere daca bagi aceleasi porcarii. Ajuta si asa dar foarte putin. 

Aveti mai jos un articol mai mult decat  lamuritor, si care arata  de ce ne trebuie legume  si fructe zilnicNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu